Öğretmenlerden Örnek Kampanya

Öğretmenlerden Örnek Kampanya

Öğretmenlerden Örnek Kampanya

ŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde görev yapan Türk Eğitim Sen ilçetemsilciği üyesi öğretmenlerin görev yaptığı okullarda yoksul öğrencilere botayakkabı ve mont için başlattıkları kampanya kapsamında 200 çocuğa ayakkabı vemont hediye edildi.


Sendika üyesi öğretmenler sosyal medya üzerinden ildışındaki meslektaşları ve hayırseverlerden yardım istedi öğretmenlere ulaşanayakkabı ve botlar okul idaresi tarafından tespit edilen yoksul öğrencileregiydirildi.


Şu ana kadar 200 çocuğa yardım ettiklerini belirten Türk Eğitim SenSiverek şubesi başkanı Mehmet Şengönül şöyle dedi. " son olarak dönemeçilkokulunda 30 öğrencimize ayakkabı hediye ettik, okullarda çocukların ayağındadelik ve yırtılmış lastik ayakkabıları görünce kampanyamızın önemini daha çokanlıyoruz okullarımızda çocuklarımız üşümesin diye kampanyamız devam edecekdaha çok öğrenciye ulaşmak için hayırseverlerden yardım istiyoruz" dedi.


  Öğretmenlerin okullarda çocukları ayakkabı vemont giydirdiği sırada yırtık ayakkabılı çocuklar dikkat çekerkenöğretmenlerinden yeni ayakkabı alan çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER