Öğretmenler Günü Etkinliklerinde Final Gecesi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğretmenler günü kapsamında ....

Öğretmenler Günü Etkinliklerinde Final Gecesi
      Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğretmenler günü kapsamında yapılan ve 22 Kasım'da başlatılan çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğretmenler final gecesinde ödüllerini alacaklar.
İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde düzenlenecek olan final gecesi saat 19.00'da başlayacak. Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Suat Yapıcı şunları kaydetti. "22/11/2013 Tarihinden bu yana süren Öğretmenler Günü etkinliğimiz düzenleyeceğimiz finallerle son bulacaktır. Öğretmenlerimize yönelik masa tenisine, satranç, voleybol, öykü, resim, şiir kategorilerinde düzenlenen yarışmalara birçok öğretmenimiz katıldı.  


      Bu faaliyetlerle öğretmenlerimizi sportif ve kültürel faaliyetlere yönelmelerini sağladık. Kişisel Gelişim semineriyle mesleki gelişimlerine katkı sunmaya çalıştık. Öğretmenler gecesiyle de bu çalışmalarımızı taçlandırdık. Faaliyetlerimiz bu kupa programıyla sona erecektir. Kupa programı Gençlik Spor Kapalı spor Salonunda saat 19:00'da Voleybol Final Maçının ardından yapılacaktır. Yaptığımız etkinliklere katkı sunan tüm öğretmen arkadaşlarımıza E. Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi Müdürlüğüne ,İlçe Kapalı Spor Salonu Müdürlüğüne ve emeğiyle bu işin mutfağında olan değerli idareci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kupa törenine tüm öğretmen arkadaşlarımız, velilerimiz ve halkımız davetlidir" dedi. 


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER