Elektriksiz Kalan Mahalle Sakinleri Lastik Yakıp Yol Kapattı

Elektriksiz Kalan Mahalle Sakinleri Lastik Yakıp Yol Kapattı

Elektriksiz Kalan Mahalle Sakinleri Lastik Yakıp Yol Kapattı

ŞANLIURFA'nın  Siverek ilçesinde elektriksiz kalan mahallesakinleri Siverek-Çermik karayolunda lastik yakarak yolu çift yönlü  trafiğe kapattı.


İlçenin Fırat ve Halilyemahallelerinde yaklaşık bir aydır elektriksiz olduklarını belirten mahallesakinleri gece saatlerinde iki mahalle arasından geçen Çermik- Siverek karayolunaçıkarak  eylem yaptı. 


Kısa sürede yoldatoplanan mahalle sakinleri çöp konteynırlarını yola çekerek lastik yakanmahalle sakinleri çift yönlü olarak yolu trafiğe kapattı. Mahallede eylem yapansakinlerin çevresinde geniş güvenlik önlemi alan emniyet ekiplerinin mahallesakinleriyle konuşmasının ardından iki saat sonra eyleme son verildi.


1 aydırelektriksiz kaldıklarını belirten mahalle muhtarı  Fatih Çiftel şöyle dedi. " vatandaşımızın yolukapatması kötü amaçlı değildir, yetkilileri defalarca uyarmamıza rağmenelektrik sorunumuza çözüm bulunamadı, bir aydır elektriksiz kalan mahallesakinleri son çare olarak eyleme başvurmuştur." Dedi.  Olay yerine gelen toma ve itfaiye ekipleritarafından ateş söndürüldü ve yol trafiğe açıldı.


Emniyet ekipleri olası eylemlere karşı zırhlı araçlarlamahallede güvenlik önlemi aldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER