Siverek Belediyespor lig sezonunu kurban keserek açtı

Siverek Belediyespor 2024-2025 yılı futbol sezonunun açılışını kurban keserek yaptı, Siverek Belediyespor'da top koşturan eski futbolcular dostluk maçında bir araya geldi.

Siverek Belediyespor lig sezonunu kurban keserek açtı

Siverek Belediyespor'a hizmet eden eski futbolcular 2024-2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör ligi 3 grupta mücadele edecek olan Siverek Belediyespor'a ve yönetimine başarılar diledi.

2024-2025 futbol sezonunun hayırlı olmasını dileyen Siverek Belediyespor Kulübü Başkanı Lütfü Küçükbayrak şunları kaydetti. ''Siverek Belediyespor'un yeni sezonda 3 grupta mücadele edecek olan takımımıza Halkımız, arkadaşlarımız ve başkan yardımcılarımızın destekleriyle bugün hayırlısıyla kurbanımızı da keserek top başı yapıp çalışmalarımıza başladık. Bal liginin Siverek'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, geçmiş dönemde futbol oynayan arkadaşlarımızın hepsiyle bir dostluk maçı düzenledik, bu maç bize bunu gösterdi ki Siverek halkı Siverek Belediyesporla kenetlenmiştir. Bize destek vererek bizleri yalnız bırakmayan eski futbolcularımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum, birbirinden kaliteli sporcuları kadromuza kazandırdık çok güzel bir takım oluşturduk Allah'ın izniyle şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz. Ligin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Sezon açılışının ardından futbolcular ısınma hareketleri ve idmanlara katılarak lig hazırlıklarına başladı.

Yeni sezon açılışına Siverek Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tamer Alhas, Belediye Başkan yardımcıları, Siverek Belediyespor'da top koşturan eski futbolcular ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER