Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Jandarma ekiplerinin silah kaçakçılığına karşı yürüttüğü başarılı operasyonlara dikkat çekti. Son olarak Siverek, Akçakale ve Viranşehir’de gerçekleştirilen operasyonlarda 4 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 adet G-1 piyade tüfeği, 1 adet Mauser piyade tüfeği, 5 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 15 adet farklı silahlara ait şarjör ve 4144 adet fişek ele geçirildi. Olayla bağlantılı olarak 6 kişi gözaltına alındı.
Vali Şıldak, yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa’nın her yönüyle huzur ve güvenlik içinde olması hedefiyle kararlılıkla çalışan Jandarmamızı tebrik ediyorum. Her türlü suç unsuru ile mücadelemiz devam edecektir,” dedi.
Siverek'te silah operasyonu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Jandarma tarafından Siverek, Akçakale ve Viranşehir’de düzenlenen operasyonla silah kaçakçılığına büyük darbe vurulduğunu duyurdu. 6 kişi gözaltına alındı, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

YORUM EKLE
1
Siverek'te Sakal-ı Şerif kadınların ziyaretine...
2
Şanlıurfa Valiliği'nden yağış uyarısı!
3
Siverek'te nostaljik Ramazan Coşkusu: Karagöz...
4
Bucak'tan kaza riski taşıyan kavşağa bayram...
5
AK Parti Siverek İlçe Başkanı Özeyranoğlu’ndan...
6
Başkan Gülpınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı
7
Şanlıurfa'da bayram öncesi sıkı denetim!...
8
Başkan Bucak: “Birlik ve beraberlik içinde bir...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER