Başkan Bucak'tan Bayram Mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'tan Bayram Mesajı....

Başkan Bucak'tan Bayram Mesajı
Belediye Başkanı Ali Murat Bucak Ramazan bayramı dolayısıyla yayımladığı bayram mesajında özetle şu bilgilere yer verdi. "Ramazan Bayramını bir kez daha kutlayacak olmamızdan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. 
       Birlik ve beraberlik gibi manevi değerleri özünde barındıran anlamlı günlerimizden biri olan mübarek Ramazan Bayramı, özellikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı simgelemektedir. Büyük bir heyecanla karşılayacağımız Ramazan bayramının en anlamlı yanlarından biri de özlediklerimize kavuşmaktır.       Bayramlar; paylaşımlarımızı Pekiştiren, düşündüren en güzel değerlerimizdendir. Dargınların barıştığı, insanlarımızın kaynaştığı, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği dini bayramlarımızdan Ramazan Bayramının ülkemize, Siverek'imiz ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi dileğiyle bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım"dedi.

     Alınan bilgilere göre, Belediyenin yanında bulunan gazi parkında saat 11'de halkala bayramlaşma yapılacağını bayramlaşmaya Belediye Başkanı daire amirleri ve vatandaşların katılacağı belirtildi.

Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER