Ağaçhan Parkı Artık Halkın

Siverek belediyesinin çay bahçelerini halka açma çalışması devam ediyor.

Ağaçhan Parkı Artık Halkın
    Kentimiz kanlıkıyımeydanında bulunan uzun yıllardan beridir  çay bahçesi ve kıraathane olarak kullanılanvatandaşlar arasında Ağaçhan parkı olarak bilinen park belediye ekiplerinceduvarları ve içinde bulunan beton yapıları yıktırılarak yeniden çevredüzenlemesi ve peyzaj çalışması yapıldıktan sonra  halka açılması için çalışmalar başlatıldı.


   Konuyla ilgiliaçıklamada bulunan Belediye Park ve Bahçeler müdürü  Ali Bucak şöyle dedi. " Bilindiği gibigeçtiğimiz aylarda başlattığımız parkları  halka açma çalışmalarının  devamediyor,  Belediye Başkanımızın  talimatıyla çalışmalarımız  aralıksız devamediyor,  halka açtığımız parkların çevredüzenlemeleri bir yerde  devam ederken  bir yerde de yıllardır  vatandaşlararasında  taş duvarlarla  halktan kopartılan parkların yıkım işlemleridevam ediyor, yıkılan parklarımız dan biride ağaçhan parkıdır, parkımızın çevredüzenlemesinin ardından yeni imajı ile yakın bir tarihte Sivereklivatandaşlarımızın hizmetine tekrar açılacaktır. Dedi.


    Vatandaşlarparklarda yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanına teşekkür ederkenyapılan çalışmaları yeşil devrim olarak değerlendirdi.


Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER