Hayırsever iş insanı tır dolusu terliği Siverek Belediyesine gönderdi 

Siverek Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımlarını sürdürürken hayırseverlerden gelen yardımları da hak sahiplerine ulaştırıyor.

Hayırsever iş insanı tır dolusu terliği Siverek Belediyesine gönderdi 

İstanbul’da yaşayan ve isminin açıklanmasını istemeyen Siverekli hayırsever iş insanı, Siverek Belediyesine bir tır terlik gönderdi.

Yaklaşık 6 bin çift terliğin yer aldığı tır dolusu malzeme, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne teslim edildi.

Gelen yardımlar en kısa sürede müdürlük tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Tarık Kızılkeçi, hayırsever iş insanına teşekkür etti.

Bu tür yardımların artmasını istediklerini aktaran Kızılkeçi, “Saygıdeğer hayırsever iş insanı hemşerimiz, başkanımız Ali Murat Bucak beyefendiye ulaşarak ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için tır dolusu malzeme gönderdi. Bu bizi çok mutlu ve onure etti, kendisine minnettarız. Bunları en kısa sürede müdürlük olarak ilçemizdeki hak sahiplerine ulaştıracağız. Bu tür yardımların diğer hayırsever hemşerilerimiz tarafından da yapılmasını isteriz.” dedi.

Kızılkeçi, yapılan bu yardımın hem belediye hem de hayırseverlerin dayanışma içinde çalışmasının güzel bir örneği olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER