24 Kasım Etkinliklerinde Final Programı

İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Firkan Tüysüz Kapalı Spor salonunda yapılan final maçları ile ödüller sahiplerini buldu.

24 Kasım Etkinliklerinde Final Programı
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde 24 Kasım Öğretmenler günü programları etkinlikleri kapsamında yapılan çeşitli etkinlikler yapılan final gecesi ile ödüller sahiplerini buldu.

     İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Firkan Tüysüz Kapalı Spor salonunda yapılan final maçları ile ödüller sahiplerini buldu.
Gecede Voleybol, Masa Tenisi, Satranç, Şiir, Resim, Kompozisyon alanında yapılan Sportif ve Kültürel etkinliklerde dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri verildi.
      Voleybol'da gecede finale kalan Dumlupınar ve Halk Eğitim Müdürlüğü birinci takımı arasında oynan final maçı adeta kıran kırana geçti. Voleybol turnuvasında 1. Dumlupınar, 2. Halk Eğitim Müdürlüğü birinci takımı, 3 ise Vali Mehmet Cebeci İlk Okulu oldu.
     Final gecesine İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Salih Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yapıcı, Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sergi ve Eğitim Sendikaları başkanları katıldı.
      Dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödüllerini İlçe Kaymakamı Hamza Erkal'dan aldılar. İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Suat Yapıcı yaptığı açıklamada " 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında Sportif ve Kültürel etkinlikler kapsamında Voleybol, Masa Tenisi, Satranç, Şiir, Resim, Kompozisyon alanında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilerimize ödüllerini verdik. Amacımız hem bireysel hem de ekip içinde kaynaşmayı sağlamak. Öğretmen arkadaşlarımızın mesleklerinde karşılaştıkları olumsuzlukların yanında birde böyle kültürel ve sportif etkinlikler elbette daha motive edici olacaktır. Gecede bizleri yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Hamza Erkal ve etkinliklerde emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.


Haber: Abdullah Lale
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER