Kategoriler

Silaha Hayır Kampanyası Büyüyor

Siverek Kaymakamı Çiftçiler ’den Kampanyaya Tam Destek

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, her yıl gelenek haline getirilen yeni yılı silahla kutlamaya karşı Siverek’te bulunan STK’ların yanı sıra ilçede günlük yayın yapan İrfan ve Hedef Gazetesi kampanyaya katkı sunmaya devam ediyor.

İlçede Kampanyaya öncülük yapan Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİV-İL-DER) Yönetim Kurulu üyeleri Ayhan Ekinci Başkanlığında İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler’i Kaymakamlık makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Mustafa Çiftçiler SİV-İL-DER yönetim kurulu yeni üyelerine görevlerinden başarılar dileyerek yeni yönetim kurulu üyelerine Başkan Ekinci’ye ve onursal Başkan Koçali Aymaz’a teşekkür ederek ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

SİV-İL-DER Başkan Ayhan Ekinci ve Onursal Başkanı Koçali Aymaz ile beraber yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Mustafa Çiftçiler’in son günlerde özellikle yılbaşı gecesi yeni yılı karşılamak için kent genelinde silah sıkılmamasını isteyerek SİV-İL-DER ‘in silah sıkmaya hayır kampanyasında desteklemelerini istediler.

Kaymakam Çiftçilerde bu olumlu davranışlarından dolayı SİV-İL-DER ‘i kutladıklarını dolayısıyla gerek Cuma Hutbesinden merkezi sistemle silah sıkılmaması yönünde anonsların yapılacağını ve bununla beraber Milli Eğitime talimat vererek tüm okullardaki Öğrencileri bilinçlendirerek Aile büyüklerinden silah sıkılmaması yönünden tüm velilerini bilgilendirmelerini ve aynı zamanda Belediye Hoparlöründe belli zamanlar diliminde sık sık anonslar yapılarak SİLAH SIKILMAMASI uyarısında bulunacaklarının sözünü verdi.

SİV-İL-DER yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Çiftçiler’e silahsızlanma kampanyasına desteklerinden dolayı teşekkür ederek beraber fotoğraf çekimi yaptıktan sonra makamdan ayrıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
154 Kez Görüntülendi.
Ankara TUSAŞ'ta canlı bomba: Özel harekat timleri bölgede; ölü ve yaralılar var
GÜNDEM
176 Kez Görüntülendi.
Mansur Yavaş'tan Başkan Gülpınar'a ziyaret
GÜNDEM
177 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, "Ulaşım sorunlarını Büyükşehir ile birlikte çözeceğiz"
SİVEREK
156 Kez Görüntülendi.
Sivil-Der'den Dünya Gazeteciler Günü Kutlaması
SİVEREK
26 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü kutlaması
SİVEREK
123 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi hastanede otopark alanı oluşturdu
GÜNDEM
227 Kez Görüntülendi.
Siverek'te okul servis şoförlerine eğitim
GÜNDEM
217 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi duyurdu mamur alımı gerçekleştirilecek
SİVEREK
202 Kez Görüntülendi.
Takoran'ın simge ismiydi vefat etti!
SİVEREK
111 Kez Görüntülendi.
Fırat'ta "Su Samuru" sürprizi!