Kategoriler

Karabahçe Köyünün Tek Eczanesi

Siverek ilçesinde bulunan 149 köy muhtarlığı ile yaklaşık 550 köy ve mezra içinde sadece ilçeye bağlı Karbahçe köyünde Eczane bulunması köylüleri sevindiriyor.

   Siverek ilçesinde bulunan 149 köy muhtarlığı ile yaklaşık 550 köy ve mezra içinde sadece ilçeye bağlı Karbahçe köyünde Eczane bulunması köylüleri sevindiriyor.

    İlçeye yaklaşık 35 Km uzakta bulunan 280 hane ve yaklaşık 3 bin nüfusuyla ilçenin en büyük köyünde bir olan Karabahçe köyünde bulunan eczane ilçede köyde açılan ilk eczane özelliğini taşıyor, Karabahçe köylüleri köylerinde bir eczanenin bulunmasından mutludurlar.Köyde sağlık evini bulunduğuna dikkat çeken köylüler yanlarında bir eczanenin bulunmasının bir şans olarak kabul ediyorlar.

     Yaklaşık bir yıldan beridir Karabahçe köyüne eczane açtıklarını belirten ezacı Fahri Dildeş, "Köyde mesleğini sürdürmenin bazı zorlukları olsa da vatandaşa hizmet vermek güzel bir duygu" dedi. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
104 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak: “Birlik ve beraberlik içinde bir bayram olsun
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bayram öncesi sıkı denetim! 11 bin 261 personel görevde
GÜNDEM
161 Kez Görüntülendi.
Başkan Gülpınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı
GÜNDEM
256 Kez Görüntülendi.
AK Parti Siverek İlçe Başkanı Özeyranoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı
SİYASET
19 Kez Görüntülendi.
Bucak'tan kaza riski taşıyan kavşağa bayram sonrası çözüm müjdesi
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
Siverek'te nostaljik Ramazan Coşkusu: Karagöz ve Hacivat sahnelendi
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa Valiliği'nden yağış uyarısı!
GÜNDEM
70 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Sakal-ı Şerif kadınların ziyaretine açıldı
SİVEREK
76 Kez Görüntülendi.
Siverek'te silah operasyonu
SİYASET
34 Kez Görüntülendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayram Müjdesi: Tatil 9 Güne Çıktı