Kategoriler

İlçe Kaymakamı Erkal ve Belediye Başkanı Bucak'tan Bayram Mesajı

İlçede bayramın birinci günü vatandaşlarla Belediye binasının yanında bulunan Gazi aile çay bahçesinde vatandaşlarla bayramlaşacaklarını....

     Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ile Belediye Başkanı Ali Murat Bucak Kurban Bayramı Dolayısıyla birer mesaj yayılmayı vatandaşların bayramını kutladı.

     İlçe Kaymakamı Erkal yaptığı açıklamada, İlçede bayramın birinci günü vatandaşlarla Belediye binasının yanında bulunan Gazi aile çay bahçesinde vatandaşlarla bayramlaşacaklarını hatırlatarak yayımladığı bayram mesajda şöyle dedi. "Kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliğin pekişerek dostluk, barış ve kardeşlik duygularının coştuğu bir Kurban Bayramına daha ulaşmış bulunmaktayız. Sizin, aile efradınızın ve mahiyetinizdeki personelin sağlık, esenlik ve mutluluğu ile milletimizin birlik-beraberlik ve barış içinde yaşamasını dileyerek Kurban Bayramınızı kutlar, Bayramın ülkemize ve tüm halkımıza hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

     Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ise yayınladığı bayram mesajında "Kurban Bayramını, bir kez daha kutlayacak olmamızdan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Birlik ve beraberlik gibi manevi değerleri özünde barındıran anlamlı günlerimizden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı simgelemektedir. Büyük bir heyecanla karşılayacağımız Kurban bayramının en anlamlı yanlarından biri de özlediklerimize kavuşmaktır. Bayramlar; paylaşımlarımızı pekiştiren, düşündüren en güzel değerlerimizdendir. Dargınların barıştığı, insanlarımızın kaynaştığı, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı'nın ülkemize, Siverek'imize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi dileğiyle bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
56 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi hastanede otopark alanı oluşturdu
GÜNDEM
125 Kez Görüntülendi.
Siverek'te okul servis şoförlerine eğitim
GÜNDEM
101 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi duyurdu mamur alımı gerçekleştirilecek
SİVEREK
147 Kez Görüntülendi.
Takoran'ın simge ismiydi vefat etti!
SİVEREK
71 Kez Görüntülendi.
Fırat'ta "Su Samuru" sürprizi!
SİVEREK
34 Kez Görüntülendi.
21. Yüzyılın en önemli kuyruklu yıldızı Siverek'te fotoğraflandı
YAŞAM
64 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan engelli vatandaşa elektrikli motosiklet
SİVEREK
81 Kez Görüntülendi.
Siverek’teki seralarda hasat dönemi
GÜNDEM
122 Kez Görüntülendi.
Üniversitede neyin telaşı?
GÜNDEM
96 Kez Görüntülendi.
Özer, Üniversitenin skandalla ilgili açıklamasındaki çelişkileri paylaştı