Kategoriler

Güvenlik Gerekçesi ile Kapatılan Cadde Esnafı Zor Durumda

Siverek ilçesinde, güvenlik gerekçesiyle bariyerler ile trafiğe kapatılan caddede iş yeri bulunan esnaf, iş yapamadıkları gerekçesiyle yürüme ve oturma eylemi yaptı.

Siverek ilçesinde, güvenlik gerekçesiyle bariyerler ile trafiğe kapatılan caddede iş yeri bulunan esnaf, iş yapamadıkları gerekçesiyle yürüme ve oturma eylemi yaptı.


Siverek Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ak Parti ilçe başkanlığının bulunduğu Camikebir Mahallesi'nin Güney Caddesi yaklaşık 6 ay önce güvenlik gerekçesi ile beton bariyerler ile trafiğe kapatıldı.

Güvenlik için alınan bu tedbirin ardından iş yapamadığını savunan cadde esnafından oluşan 100 kişilik grup, bu sabah işyerlerinin kepenklerini kapatarak Kaymakamlık önüne yürüdü.

Alınan tedbirlerin iş yapmalarına engel olduğu gerekçesiyle esnaf, yürüyerek geldikleri Kaymakamlık önünde de uzun süre oturma eylemi yaptı.

Gelen talep üzerine Siverek Kaymakamı Metin Demirel, esnafla toplantı salonunda bir araya geldi.

Esnaf, beton bariyerler ile caddenin kapatılmasıyla iş yapamaz duruma geldiklerini anlatarak Kaymakam Demirel'den önlemlerin sonlandırılmasını istedi.

Esnafı dinleyen Kaymakam Demirel, sorunun çözümü için çalışılacağını kaydetti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti; 2025 enflasyon tahminini açıkladı
SİYASET
6 Kez Görüntülendi.
Bahçeli: Erken seçim hevesi boşuna, seçimler zamanında olacak, taviz yok!
SİVEREK
9 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Bungalov evler faaliyete geçiyor
SİVEREK
6 Kez Görüntülendi.
Siverek'te sahtecilik operasyonu: Çok sayıda çalıntı motosiklet ele geçirildi
SİYASET
111 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak: “Birlik ve beraberlik içinde bir bayram olsun
GÜNDEM
66 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bayram öncesi sıkı denetim! 11 bin 261 personel görevde
GÜNDEM
163 Kez Görüntülendi.
Başkan Gülpınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı
GÜNDEM
263 Kez Görüntülendi.
AK Parti Siverek İlçe Başkanı Özeyranoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı
SİYASET
19 Kez Görüntülendi.
Bucak'tan kaza riski taşıyan kavşağa bayram sonrası çözüm müjdesi
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Siverek'te nostaljik Ramazan Coşkusu: Karagöz ve Hacivat sahnelendi