Kategoriler

Başkan Bucak'ın Siyasi, Dernek, STK ve Vatandaşı Bir Araya Getiren İftar Yemeği

Ramazan boyunca Ağaçhan parkında vatandaşlar için hazırlanan iftar yemeğinde bir ilk yaşandı. Vatandaşlar, Meclis Üyeleri, Dernek Başkanları, Gazeteciler ve Sivil toplum kuruluşları yan yana birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak , Siverek Belediyesi Encümenleri ve Siverek'te bulunan Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Dernek Başkanları, Yerel ve Ulusal Basın Temsilcileri ve Bedensel Engelliler Futbol takımı ile iftar yemeğinde buluştu.

     Ramazan boyunca Ağaçhan parkında vatandaşlar için hazırlanan iftar yemeğinde bir ilk yaşandı. Vatandaşlar, Meclis Üyeleri, Dernek Başkanları, Gazeteciler ve Sivil toplum kuruluşları yan yana birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.
  
      Bucak, programa katılan konuklarını parkın girişinde karşılayarak bir süre sohbet etti. Daha sonra ezanın okunması ile orucunu açan vatandaşlar Bucak'a davetinden dolayı teşekkür etti.
      Siverek Belediye Başkanı Bucak ise ''Fırsat buldukça ağaçhan parkına gelip vatandaşlarla iftarını açtığını, bugün de, Dernek Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Encümenlerimizle birlikte özellikle Ağaçhan parkını seçerek vatandaşlarımızla iftarımızı açıyoruz. Toplu iftar yemeklerinin her zaman için bolluk ve bereket olduğunu söyleyen Bucak sözlerine şöyle devam etti. ''Kadir gecesini yaşadığımız bu gecede İslam alemin bu mübarek Kadir gecesini kutluyorum. Temennimiz odur ki Ramazan ayında yapılan ibadet ve duların içimizdeki kardeş kavgalarınıda nihayete erdirecektir. Bu vesile ile Başta Siverek olmak üzere tüm islam aleminin kadir gecesini tekrardan kutluyorum'' dedi.

BEDENSEL ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMINA ÖZEL İLGİ

Siverek Belediye Başkanı Bucak yemek sonrası Siverek Bedensel Engelliler Basketbol takımı ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi D grubunda mücadele veren Siverek Bedensel Engelliler basketbol takımı ekonomik sıkıntılar yüzünden ligden çekilmek zorunda kalacağını öğrenen Belediye Başkanı Bucak,''Bedensel engelliler basketbol takımının, snırlı bitçe ile ne gibi şartlarda maça çıktıklarını biliyoruz ve elde ettiği başarılar takdire şayandır. Bu vesile ile Siverek'imiz sahip çıkması gereken takımlarındandır. Siverek Belediyesi olarak her zaman basketbolcularımızın ve spor'un destekçisi'' olduklarını belirtti.


Haber: Abdullah Lale
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
56 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi hastanede otopark alanı oluşturdu
GÜNDEM
125 Kez Görüntülendi.
Siverek'te okul servis şoförlerine eğitim
GÜNDEM
101 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi duyurdu mamur alımı gerçekleştirilecek
SİVEREK
147 Kez Görüntülendi.
Takoran'ın simge ismiydi vefat etti!
SİVEREK
71 Kez Görüntülendi.
Fırat'ta "Su Samuru" sürprizi!
SİVEREK
34 Kez Görüntülendi.
21. Yüzyılın en önemli kuyruklu yıldızı Siverek'te fotoğraflandı
YAŞAM
64 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan engelli vatandaşa elektrikli motosiklet
SİVEREK
81 Kez Görüntülendi.
Siverek’teki seralarda hasat dönemi
GÜNDEM
122 Kez Görüntülendi.
Üniversitede neyin telaşı?
GÜNDEM
96 Kez Görüntülendi.
Özer, Üniversitenin skandalla ilgili açıklamasındaki çelişkileri paylaştı