Kategoriler

İçişleri Bakanlığı'ndan Koronavirüs genelgesi İşte Yeni Tedbirler

İçişleri Bakanlığı, Koronavirüs salgını nedeniyle berber, güzellik salonu ve kuaförlerin faaliyetlerini bugün 18:00'dan geçerli olmak üzere durdurdu.

İçişleri Bakanlığı, Koronavirüs salgını nedeniyle berber, güzellik salonu ve kuaförlerin faaliyetlerini bugün 18:00'dan geçerli olmak üzere durdurdu.

Koronavirüs salgını nedeniyle tedbirler alınmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine “Koronavirüs tedbirleri” konulu ek bir genelge daha gönderdi. Genelgeyle, yapılan işlem sırasında birçok kez fiziksel temasın olması nedeniyle, berber, güzellik salonu/merkezi, kuaför gibi iş yerlerinin faaliyetleri bugün saat 18.00 itibarıyla geçici süreliğine durdurulacak.

Bakanlık, "Söz konusu bu tedbirlere ilişkin vali/kaymakamlar tarafından il/ilçe belediyeleri ile iş birliği içinde ilgili kanun hükümleri çerçevesinde gerekli tedbirlerin ivedilikle planlanması/uygulanması ve kolluk birimleri tarafından konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini" talep etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
79 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak: “Birlik ve beraberlik içinde bir bayram olsun
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bayram öncesi sıkı denetim! 11 bin 261 personel görevde
GÜNDEM
146 Kez Görüntülendi.
Başkan Gülpınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı
GÜNDEM
231 Kez Görüntülendi.
AK Parti Siverek İlçe Başkanı Özeyranoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı
SİYASET
14 Kez Görüntülendi.
Bucak'tan kaza riski taşıyan kavşağa bayram sonrası çözüm müjdesi
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Siverek'te nostaljik Ramazan Coşkusu: Karagöz ve Hacivat sahnelendi
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa Valiliği'nden yağış uyarısı!
GÜNDEM
57 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Sakal-ı Şerif kadınların ziyaretine açıldı
SİVEREK
61 Kez Görüntülendi.
Siverek'te silah operasyonu
SİYASET
28 Kez Görüntülendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayram Müjdesi: Tatil 9 Güne Çıktı