Kategoriler

Siverek'te dezavantajlı çocuklar projesi

Siverek'te dezavantajlı çocuklar projesi

ŞANLIURFA'nın Siverekilçesi'nde Siverek sosyal hizmetler müdürlüğü ilçede  sokakta çalıştırılan ve  dilendirilen çocukların  topluma kazandırılması  amacıyla " dezavantajlı çocuklar projesinin"startını verdi.  Kaymakamlık, Belediye,Sivil Toplum kuruluşlarının paydaşı olduğu proje kapsamında ilçe esnafına 7 binadet el ilanı dağıtıldı.



     Sokakta çalışan ve dilenen  çocukların, fiziki ve psikolojik olarak maruzkaldığı tehlikeler, dilenen çocuklara para verilmemesi konusunda bir el ilanıile projeye start verdiklerini belirten  Siverek sosyal hizmetler müdürü MustafaKaradağlı yaptığı açıklamada şöyle dedi. " sosyal hizmetler bünyesinde çalışansosyologlar ile birlikte esnafları dolaşarak projenin  içeriğini vevatandaşların neler yapması  gerektiği  yönünden açıklamalarda bulunduk ve konuylailgili  7 bin adet el ilanını esnafımızave vatandaşlarımıza dağıttık" dedi.


    Önümüzdeki günlerde camilerde konu ileilgili bilgilendirme çalışmaları ve ilçe belediyesi zabıta ekipleri çalışan vedilenen çocukların tespit edilmesi çalışmalarının yapılacağı belirtildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
39 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak: “Birlik ve beraberlik içinde bir bayram olsun
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bayram öncesi sıkı denetim! 11 bin 261 personel görevde
GÜNDEM
124 Kez Görüntülendi.
Başkan Gülpınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı
GÜNDEM
191 Kez Görüntülendi.
AK Parti Siverek İlçe Başkanı Özeyranoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı
SİYASET
10 Kez Görüntülendi.
Bucak'tan kaza riski taşıyan kavşağa bayram sonrası çözüm müjdesi
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Siverek'te nostaljik Ramazan Coşkusu: Karagöz ve Hacivat sahnelendi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa Valiliği'nden yağış uyarısı!
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Sakal-ı Şerif kadınların ziyaretine açıldı
SİVEREK
32 Kez Görüntülendi.
Siverek'te silah operasyonu
SİYASET
15 Kez Görüntülendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayram Müjdesi: Tatil 9 Güne Çıktı