Vekil adayı Kasım Gülpınar destek turunda

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, seçim çalışmaları kapsamında esnafla biraraya gelerek destek istedi.

Vekil adayı Kasım Gülpınar destek turunda
Zaman zaman seçim bölgesi Siverek ilçesinde ve zaman zaman da çeşitli ilçelerde ve il merkezinde pazar yerlerini, esnafları, seçim bürolarını gezerek AK Parti icraatlarını anlatan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, 24 Haziran seçimlerinde seçmenin partisine ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Errdoğan'a destek olmalarını istiyor.


"Halkımız destek verdikçe de daha çok hizmet edeceğiz." diyen Gülpınar "Bizim tek düşüncemiz öncelikle Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmaktır. İnsanlarımıza hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hiçbir zaman kendi menfaatimizi gözetmedik ve hep vatandaşlarımızın huzur ve refahı için, varsa sorunlarının çözümü için hizmet ettik, gayret ettik. Zaten AK Parti hizmet partisidir” açıklamasında bulundu.



"HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN OY VERMELERİNİ İSTİYORUZ"

24 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunu belirten Vekil Gülpınar, “Bilindiği gibi 24 Haziran 2018 günü hem Cumhurbaşkanlığı seçimi, hem de Milletvekili seçimi yapılacak. Vatandaşımız sandık başına giderek hem Cumhurbaşkanımızı hem Milletvekillerimizi seçecekler. Onun için öncelikle ülkemizin, milletimizin, kendi çocuklarımızın ve hatta İslam âleminin huzur ve refahı için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde de AK Partiye oy vermelerini istiyoruz. 24 Haziran seçimleri sonrası Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilecek ve partili Başkanlık sistemi başlayacak. Hizmetlerin devamı, ümmeti Muhammed’in huzur ve refahı için Sayın Cumhurbaşkanımıza oy verip destek olmalarını istiyoruz” dedi.



AJANS URFA
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER