Türkiye Gençlik Konseyinin Şanlıurfa Çıkarması

Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Genel Başkan Yardımcılarımız; Ömer Faruk Tarkan , Necat Gülseven, Uğur Nasıroğlu ve Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcımız Barış Durak ile birlikte Türkiye Gençlik Konseyi Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Ça

Türkiye Gençlik Konseyinin Şanlıurfa Çıkarması

    Haber Merkezi 

      Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, GenelBaşkan Yardımcılarımız; Ömer Faruk Tarkan , Necat Gülseven, Uğur Nasıroğlu veGenel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcımız Barış Durak ile birlikte Türkiye GençlikKonseyi Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Çadırcı’nın düzenlemiş olduğu sahur yemeğinekatıldı .

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Dr. Abdulkerim  GÖK , sivil toplum örgütleri ve TürkiyeGençlik Konseyi Şanlıurfa yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu yemekte,birbirinden güzel ilahiler eşliğinde Türkiye Gençlik Konseyi Şanlıurfa ilteşkilatının son çalışmaları masaya yatırıldı.

Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, birlik veberaberliğe ihtiyaç olan bu günlerde sahura yemeğine iştirak eden tümmisafirlere tek tek teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER