Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanından Ziyaret

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanından Ziyaret...

Ticaret  Ve Sanayi Odası Başkanından Ziyaret

Şanlıurfa Sanayi ve TicaretOdası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin ve beraberindeki heyet kaymakamımız HamzaERKAL'ı ziyaret etti.

 

Şanlıurfa Sanayi ve TicaretOdası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin, Damızlık Hayvan Yetiştiriciler BirliğiBaşkanı Reşat Karadeniz ve Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Faruk Yaşarkaymakamımız Hamza ERKAL'ı ziyaret ederek İlçemizde yapılabilecek çalışmalarhakkında görüş alış verişinde bulundular

 

. Şanlıurfa Sanayi ve TicaretOdası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin Siverek ilçesinin gelişmişliğinin Şanlıurfaİline etkisinin çok büyük olacağını belirterek '' Şanlıurfa'mızın en büyükilçesi olan Siverek ilçemizde sanayi alt yapısının güçlendirilmesi,yatırımcıların ilçeye çekilmesi ve hayvancılık konusunda kaymakamımız ileverimli bir görüşme yaptık'' dedi.

 

Ziyaretten duyduğumemnuniyeti dile getiren Kaymakamımız Hamza ERKAL ise '' Ticaret ve SanayiOdası başkanımız ve değerli heyeti ile ilçemizin potansiyeli, yatırımcılarınilçemize çekilebilmesi için yapılabilecek çalışmalar ve modern hayvancılıkkonularında fikirlerimizi beyan ettik. Şanlıurfalı sanayicinin ilçemizedesteklerinden dolayı sayın başkan ve heyetine teşekkür ederim '' dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER