Süleyman Soylu Siverek'te '' AKP Siyaset Akademisi'ne'' Katıldı

Genel Başkan yardımcısı Soylu Havayoluyla Diyarbakır?a gelip karayoluyla Siverek ilçesine geldi...

Süleyman Soylu Siverek'te '' AKP Siyaset Akademisi'ne'' Katıldı
Genel Başkan yardımcısı Soylu Havayoluyla Diyarbakır'a gelip ardından karayolu  ile Siverek ilçesine geldi.

      İlçede bulunan Eyyüp Cenap Gülpınar gençlik merkezinde devam eden Siyaset Akademisine katılarak katılımcılara ''Deneyim Paylaşımı'' isimli dersi verdi.

      Süleyman Soylu, derse başlamadan önce AK Parti ilçe başkanlığınca kısa bir biyografisi okundu.

       Siyaset akademisine İlçe belediye Başkanları, İl Başkanı çok sayıda vatandaş katıldı.

      Soylu derse başlamadan önce Siyaset Akademilerinin önemini anlatan bir konuşma yaptı. Soylu Konuşmasında özetle şunları kaydetti."Soylu " Eğer Türkiye'de güçlü bir siyaset olursa, siyaset çeşitli oyunlarla gücünü sınırlandırılması noktasına gelmez, Türkiye'de güçlü bir siyaset olursa parasını faize harcamaz, onu milletimizin kendi ihtiyaçları doğrultusunda harcar, Türkiye de siyaset güçlü olursa hükümetler güçlü olur, milli irade tam anlamı ile kendini ifade edebilme yeteneğini ortaya koymuş olur, Türkiye de siyaset güçlü olursa bu ülkenin başbakanının idam etme cesaretini ortaya koymuş olmazlar, Türkiye'de siyaset güçlü olursa 1970- 80 arasında gençlerimizi sağcı ve solcu kamplarla bir araya getirip onları birbirine katlettirme oyununun tuzağına düşürmezler. Türkiye'de siyaset güçlü olursa çocuklarımızın yaşlarını büyütüp idam edemezler"

     Yaklaşık bir saat boyunca süren dersinde Soylu "AK Parti döneminde sağlık, eğitim ve ulaşım alanlarında yaşanan gelişmeleri anlattı.

       

       Siyaset akademisinden ayrılan Genel Başkan Yardımcısı Soylu ve beraberindekiler ilçeden ayrılarak Diyarbakır'a hareket etti.



Haber: Abdullah Lale - Lütfü Yalgı 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER