SİVSAD ve Fotono21'den Kadınlar Günü Fotoğraf Segisi

Siverek'te "Kadınların Gözünden, Siverek Kadınları" Fotoğraf Sergisi

SİVSAD ve Fotono21'den Kadınlar Günü Fotoğraf Segisi
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Fotoğraf sergisi düzenlendi.


Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) ve Fotono21 Fotoğraf Derneği'nin ortak hazırlamış olduğu "Kadınların Gözünden, Siverek Kadınları" konulu fotoğraf sergisinde kadınların günlük yaşamını anlatan 33 fotoğraf sergilendi. Sadece Kadın fotoğrafçıların fotoğraflarından oluşan sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

SİVSAD Dernek Başkan Vekili Ferit Akçalı yaptığı açılış konuşmasında şunları kaydetti. "Bugün burada görmüş olduğunuz fotoğraflar SİVSAD ve Fotono21'in kadın üyeleri tarafından çekilen fotoğraflar. Üç aylık bir çalışmanın ürünü olan bu sergide amacımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü onların gözüyle yansıtarak kadınlara imkan sağlandığında ne kadar güzel şeyler ortaya çıktığını göstermekti. Ben özellikle bu serginin açılmasında emeği geçen Kadın fotoğrafçılarımız başta olmak üzere, köylerde bizlere rehberlik eden köy sakinlerine, Fotono21 Dernek Başkanı Mehmet Kılıçoğlu ve yönetimine ayrıca fotoğraf sergimize icabet ettiğiniz için siz değerli katılımcılara ve ismini sayamadığım tüm destekçilerimize Dernek Başkanımız Mustafa Gülpınar adına sonsuz teşekkür ediyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün bütün Dünya Kadınlarına kutlu olmasını diliyorum. " dedi.


SİVSAD Dernek Başkan Vekili Ferit Akçalı'nın konuşmasının ardından Fotoğraf sergisinin açılışına sponsor olan firmalara teşekkür belgesi verildi.


Fotoğraf sergisine Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Harran Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Mehmet Ragıp Görgün, Milli Eğitim Şube Müdürü Ferit Karaoğlu, Siverek Kapalı Ceza Evi Müdürü Atilla Kuru, Açık Cezaevi Müdürü Özkan Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik katıldı.


Fotoğraf sergisi 8-9-10 Mart tarihleri arasında, 10.00 ve 18.30 arasında Cumhuriyet Caddesinde bulunan tarihi cıncıklı hamamda ziyaret edilebilecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER