SİVSAD Başkanı Gülpınar gazetecilerle bir araya geldi

SİVSAD Başkanı Gülpınar gazetecilerle bir araya geldi

SİVSAD Başkanı Gülpınar gazetecilerle bir araya geldi

ŞANLIURFA'nınSiverek İlçesinde Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) 1. olağanüstükongresi sonrası yeni başkan seçilen Mustafa Veysel Gülpınar Gazetecilerle biraraya geldi.


     Siverek'te bulunan ulusal ve yerel basın mensuplarının katılımıile dernek binasında düzenlenen toplantıda SİVSAD Başkanı Mustafa VeyselGülpınar basın mensuplarına Dernek çalışmaları hakkında bilgi vererekönümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu. 


      Gülpınar yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "İlçemizde sosyal vesanatsal anlamda yapılan çalışmaların eksikliği her kesimden vatandaşımızıilgilendiriyor. Siverek'e gelen memur, doktor, polis veya yatırımcılar sosyalalanların veya sanatsal etkinliklerin eksikliğinden dolayı ilçemizde kalmakistemiyorlar. 

       İşte bizler SİVSAD olarak bu anlamda sanat alanında buçalışmaları yaparak gençlerimizi kazanmak adına faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.Sanat için kullanılabilecek böyle tarihi bir mekanı SİVSAD'a kullanması içinverdiği için belediye başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür ediyorum" dedi. 


Yapılan konuşmaların ardından basın mensuplarına yaptıkları katkılardan dolayışilt hediye edildi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER