Siverek'te Bayram Hazırlıkları Tamamlandı

Siverek'te ilçe kaymakamlığı ve belediye başkanlığının günlerdir yaptığı bayram hazırlıkları tamamlandı.

Siverek'te Bayram Hazırlıkları Tamamlandı

İlçe kaymakamı Hamza Erkal?ın imzasıyla kurumlara, siyasi partilerin ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına gönderilen bayram programında ilçe Kaymakamı Erkal'ın bayram mesajında şöyle denildi. "Kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliğin pekişerek dostluk, barış ve kardeşlik duyguların coştuğu bir kurban bayramına daha ulaşmış bulunmaktayız, tüm vatandaşlarımızın barış ve kardeşlik içinde yaşayarak idrak edecekleri kurban bayramlarını tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim."
     Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada vatandaşlarla bayramlaşmanın bayramın ilk günü saat 10 da, Siverek Belediyesi'nin karşısında bulunan Gazi parkı yapılacağı belirtildi.

     Öte yandan Halkın daha rahat ve huzurlu bir ortama da bayramı geçirmeleri için Belediye olarak tüm hazırlıkların yapıldığına dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Öncelikle kurban bayramının İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bayram süresince temizlik işleri, itfaiye zabıta görevlilerimiz görevleri başında olacak. Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak asri mezarlıkta vatandaşlarla bayramlaşacak. Vatandaşların mezarlık ziyaretleri için araçlarımız ücretsiz hizmet verecek. Kurban atıkları için muhtarlarımıza on bin adet poşet dağıtıldı" dedi.

Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER