Siverek'te Xece Herdem Konseri

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde ses sanatçısı Xece Herdem Konser verdi.

Siverek'te Xece Herdem Konseri
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde ses sanatçısı Xece Herdem Konser verdi.
İlçenin esmerçayır mahallesinde özel bir düğün salonunda gerçekleşen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gökçen Organizasyon tarafından hazırlanan konserde sahne alan Xece Herdem söylediği Kürtçe-Türkçe şarkılarla konsere katılanlara müzik ziyafeti yaşattı. 


Xece Herdem sahnede şarkılarını seslendirirken kendisine eşlik eden müzik severlere konser sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Siverek'te ilk konser verişim çok keyifli bir ortam oldu. Seyircilerin enerjisini almak keyifli oldu enim için. Siverek'e inşallah bir daha gelerek sevenlerimizle buluşmak isterim. Ayrıca burada olmamıza vesile olan Gökçen Organizasyona teşekkür ediyorum" dedi. 


Gökçen Organizasyon'dan, Veysel Gökçen ise yaptığı açıklamada; "Bugün bu konserin gerçekleşmesine emeği geçen sponsorlarımız başta olmak üzere tüm halkımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle konser öncesi ve sonrası Emniyet mensuplarına güvenlik önlemleri için teşekkür ediyorum. Siverek'in yerel ve ulusal medya temsilcilerine, Siverek Halk Oyunları ekibine ve İsmail Hocamıza teşekkürü borç biliyorum" dedi.

İki saat süren konser olaysız bir şekilde sona erdi. 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER