Siverek'te Kesk Bileşenlerinden Oturma Eylemi

Siverek'te Kesk Bileşenlerinden Oturma Eylemi...

Siverek'te Kesk Bileşenlerinden Oturma Eylemi

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde 2 günlük iş bırakma eyleminegerçekleştiren KESK Bileşenleri Platformu ilçenin hürriyet caddesi üzerindebulunan Hükümet konağı önünde başın açıklaması yapan gurup oturma eylemigerçekleştirdi.


     Hükümet konağıönünde bulunan parkta toplanan yaklaşık 200 kişilik gurup basın yaptığı basınaçıklamasının ardından sloganlar atarak oturma eylemi gerçekleştirdi.


     Gurup adına EğitimSen Siverek temsilcisi Aynur Özbadem okuduğu basın açıklamasında şöyle dedi."  IŞİD çetelerinin Kobani'ye yöneliksaldırıları yoğunlaşmış, binlerce insan yeni bir katliam tehlikesi ile karşıkarşıya bırakılmıştır. AKP hükümetinin bütün dünya tarafından bilinen IŞİD'e desteğive sempatisi son birkaç gün içerisinde ülke genelinde yapılan  IŞİD protestolarına yönelik şiddeti ile birkez daha onaylanmıştır.  AKP hükümetiIŞİD çetelerinin katliamlarına ülke genelinde izlediği politika ile destekvermiştir. Kamu emekçileri olarak yaşanan insanlık dramı karşısında sessiz vetepkisiz kalmamız mümkün değildir. Daha ağır bedeller ödememek için 9 Ekimtarihinde Türkiye çapında iş bırakarak alanlardayız. Dedi.


    Basın açıklamasısırasında sık sık slogan atan kalabalık daha sonra 10 dakikalık oturma eylemigerçekleştirdikten sonra sessiz şekilde dağıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER