Siverek Mustafa Kemal Anadolu Lisesi İzmir'de sahne aldı

'Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu' ödüllü 'fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması'nın eleme etabı, İzmir elemeleriyle sona erdi. Büyük coşkuyla gerçekleşen elemelerde Şanlıurfa'dan Siverek Mustafa Kemal Anadolu Lisesi İzmir&#

Siverek Mustafa Kemal Anadolu Lisesi İzmir'de sahne aldı
Türkiye'nin dört bir yanındaki gençlerin profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu ve End Productions, fizy sponsorluğunda gerçekleşen yarışmanın 20. yılında liselileri, İzmir sahnesinde ağırladı. İzmir Arena'da yapılan, ülkenin en büyük gençlik organizasyonu "fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması"nın İzmir elemelerinde 151 okul kıyasıya yarıştı.


İzmir elemelerinde Şanlıurfa'yı bir lise temsil etti. Siverek Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri Ömer Mete Lütfü'den 'Bu Şehir Girdap Gülüm' şarkısını seslendirdi.


Hayalleri için Urfa'dan İzmir'e gelen öğrenciler final için iddialı olduklarını dile getirdi.


Şanlıurfa, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Muğla, Sakarya, Denizli, Bursa, Manisa, Hatay, Burdur, Konya, Bilecik, Ağrı, Van, Batman, Uşak ve İzmir'den olmak üzere toplam 19 ilden 151 lisenin katıldığı elemeler, 2 gün boyunca sürdü. İzmir elemeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce liselinin hem yarışıp hem eğlendiği bir festival havasında geçti.

A
JANS URFA 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER