Siverek MHP ilçe Başkanlığında yeni dönem

Siverek MHP ilçe Başkanlığında yeni dönemMustafa Fettahlı ilçe başkanlık görevine getirildi

Siverek MHP ilçe Başkanlığında yeni dönem
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 30 Mart mahalliseçimlerden sonra ilçe Başkanlık görevinden ayrılan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) ilçe Başkanı Enver Karakeçili den boşalan Siverek ilçe başkanlığınaMustafa Fettahlı(25) getirildi.


Yeni göreve Başlayan yaşı itibariyle Türkiye'de partisinin en genç ilçebaşkanları arasında bulunan Fettahlı muhabirimize yaptığı açıklamada şunlarıkaydetti: "Başta bütün Siverek halkını ve tüm hemşerilerimi saygılarımlaselamlıyor, yeni yönetimimizin Siverek'e hayırlı olmasını diliyorum. Bugünekadar milliyetçi hareket partisine hizmet eden başkan ve yöneticilerimize vetüm emek veren dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Milliyetçi hareketpartisi yeni yönetimi ve yeni oluşumu ile halkımızın hizmetinde olacaktır.


Bugün Siverek ve MHP için tarihi bir gün olacak ve öylede hatırlanacaktır


İnanıyorum ki MHP ve memleketimiz Siverek için yeni bir mührün taşlarakazıldığı günün başlangıcıdır. Partimiz bundan böyle ilkeleri ve doğru bildiğiher alanda sesini aktif olarak duyuracak, bundan sonra olacak yerel ve genelseçimlerde memleketimize hizmet etmeye hazır ve taliptir. Bundan böyle MHPolarak memleketimizin ve halkımızın sorunlarını yakından takip edecek ve bualanda mücadelesini vermek temel görevimiz olacaktır. Bu kapsamda; Güneydoğununincisi ve fıratın göz bebeği olan memleketimiz Siverek in çağdaş ve modernhayata geçmesi halkımızın kardeşçe ve huzur ortamında yaşaması vazgeçilmezilkemiz olacaktır. Bu kutlu yolda benimle yürüyecek olan yol arkadaşlarımayönetim kurulu ve üyelerimize bundan böyle yapacakları çalışmalarda başarılardiliyorum yolumuz Allah yolu davamız memleketimize hizmet sevdamız milletimizolacaktır. Başta genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere genel başkanyardımcısı Sayın Şefkat Çetin'e ve Şanlıurfa il başkanımız Sayın İbrahimÖzyavuz a destekleri ve yardımları için teşekkürlerimi ve saygılarımısunuyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER