Siverek Memur-Sen Temsilciliğinde İstifa

Yaklaşık dört yıldır ilçe temsilciliğini yürüttüğüm Memur-Sen Siverek temsilciliğinden işlerimin yoğunluğu ve sağlık sorunlarımdan dolayı ayrılmak....

Siverek Memur-Sen Temsilciliğinde İstifa
Dört yıldır Memur-Sen İlçe Temsilciği Başkanılığını yürüten Mustafa Karadağlı şok bir kararla istifa ettiğini açıkladı. Yaptığı yazılı açıklama, "Eğitim - Bir -Sen'de üye olarak kalmaya devam edeceğini belirten Karadağlı, Bayrağı daha ileriye taşıyabilecek arkadaşların olduğunu belirterek kendi hür iradesiyle istifa ediyorum" dedi.

İşte Karadağlı'nın Yazılı Basın Açıklaması;

     "Mahkeme kadıya mülk değildir düşüncesiyle; her yeni eskir, her canlı miadını doldurur kanaatindeyim. Bu kapsamda bu görevi benden daha yetenekli ve bu bayrağı daha ileriye götürecek şahısların olduğunu düşünerek temsilcilik görevimden kendi rızam ve büyük bir gönül rahatlığıyla ayrılıyorum. Eğitim Bir-Sen?de üye olarak kalmaya devam edecek tüm samimiyetimle destek olmayı sürdüreceğim. Bundan sonraki STK çalışmalarımı Hayrat İlim Ve Kültür Derneğinde üye olarak yürütecek, kişisel makale yazma ve kitap hazırlamaya büyük zaman ayırma niyetindeyim.

Görevim süresince bana ve teşkilatıma güven duyan destek veren, kaale alan tüm hemşerilerime, camiama, kamu kurum ve kuruluşlarına siyasi partilere, STK'lara teşekkür eder saygılar sunarım" dedi. 


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER