Siverek Kültür Sanat Günleri Kapsamında Hozan Beşir Konseri

Siverek Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat günleri kapsamında Hozan Beşir konseri verildi.

Siverek Kültür Sanat Günleri Kapsamında Hozan Beşir Konseri
Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği Kültür ve Sanat günleri 3.gününde etkinlikler tüm hızı ile devam ediyor.
   
    Kültür ve Sanat günleri'nin 3.gününde İlçenin Atatürk caddesinde bulunan tarihi paşa konağında  ses sanatçısı Hozan Beşir konser verdi. Yoğun ilgi karşısında Sivereklilere teşekkür eden Beşir Kürtçe ve Türkçe eserlerden oluşan şarkılarını seslendirdi. Sadece sesi ile değil zaman zaman konserlerinde ve hayatında yaşadığı olayları anlatarak izleyenleri mest etti. 


       Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize eden etkinliklerde 3 gün boyunca şehrin farklı noktalarında Halk Oyunları, Urfa Sıra geceleri gösterileri yer aldı. Ayrıca Siverek Belediyesi Kültür Sanat evi öğrencilerinin yaptığı eserlerin yer aldığı sergi 3 gün boyunca sanat severlerin beyenisine sunuldu. 

Kültür ve Sanat Günlerinin son gününde Finali Hocan beşir yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kültür ve Sosyal İlçer Müdürü Cerrah Özekinci; '' Belediyemiz tarafından 3 gündür süren Kültür ve Sanat Günleri final gecesinde Sanatçı Hocan Beşir'i halkımızla buluşturduk. 3 gün boyunca Halk Oyunları, Siverek Belediyesi Müzik Korosunun etkinlikleri ile vatandaşlarımıza bölgemizin kültürünü, sanatını halkımıza aşılamaya çalıştık. İlçemizde bu tür kültür ve sanat çalışmaları olacak''dedi. 


Haber: Abdullah Lale - Veysel Gökçen
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE