Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun Veda Ziyaretleri

2012 Kaymakamlar kararnamesinde Tekirdağ İli Muratlı İlçesine atanan Siverek ilçe kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu...

Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun Veda Ziyaretleri

       2012  Kaymakamlar kararnamesinde  Tekirdağ  İli Muratlı İlçesine  atanan  Siverek  ilçe kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu  ilçede sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve  yerel  gazetelerin  bürolarını  ziyaret ederek  vatandaşlarla  vedalaştı.

  Vedalaşma ziyaretlerini sürdüren ilçe kaymakamı Hersanlıoğlu saat 13:00’da Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ı ve Belediye çalışanlarını ziyaret ederek vedalaştı. İlçe kaymakamı Hersanlıoğlu yaptığı açıklamada şöyle dedi. “  ilçeye atandığım ilk günden bu yana, alt yapıdan tutunda eğitime varan tüm konularda imkânlarını zorlayıp bizlere her anlamda destek çıkan, özellikle eğitim ve eğitim alanlarında verdiği destek ve okullar için arsa temininden dolayı Siverekliler adına belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

    Belediye başkanı Ali Murat Bucak, ilçede görev yaptığı süre içerisinde vatandaşlarımız ile bütünleşip onlarla iç içe olduğunuz ve ilçemize yapmış olduğunuz  hizmet  ve katkılardan dolayı Tüm Siverek halkı adına size şükranlarımız sunuyorum dedi.

  

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER