Siverek Belediye Spor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Şanlıurfa Süper Amatör kümede şampiyonluğunu haftalar önce ilan eden Siverek Belediyespor şampiyonluk kupasını aldı.

Siverek Belediye Spor Şampiyonluk Kupasını Aldı
Şanlıurfa Süper Amatör kümede şampiyonluğunu haftalar önce ilan eden Siverek Belediyespor şampiyonluk kupasını aldı. Siverek Furkan Tüysüz stadyumunda şampiyonluk maçına Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Kasım Gülpınar, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın yanı sıra takım yöneticileri ve çok sayıda taraftarlar katıldı Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Kasım Gülpınar Süper amatör kümede şampiyon olan Siverek Belediyespor'un şampiyonluk maçında bir konuşma yaparak takıma tam destek vererek takıma başarı dileğinde bulundu. 


Milletvekili Kasım Gülpınar yaptığı konuşmada, "Şampiyon olmak ilk başarı ayağı bunu ikinci başarısı da var dünyada başarıdan daha önemli bir şey var fair play daha önemli o zaman stat gelecektir inşallah. Şunda söyleyeyim belediyenin takımın arkasında olmasından razı değilim Siverek halkının kendisinin arkada olması lazım belediye değil halkın takımı olsun. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Referandum bittikten sonra söz veriyorum spor bakanın buraya getireceğim sizler taleplerinizi iletir siziniz. İhtiyaçları birinci ağızdan isteriz. Bu eski stattan kurtulup yeni stada kavuşuruz. Siverekspor'a bu saferinden dolayı teşekkürler ederim Siverek halkına bu sevinci yaşadıkları başta belediye başkanı olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ederim" dedi.

      Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz grupta şampiyon olan Siverek Belediyespor'a 3. Lig yolunda başarılar diledi. Başkan Yılmaz, "Grupta ilk hedefimiz olan şampiyonluğu yakaladık. Şimdi ise 3. Lige çıkma yolunda oynayacağımız maçları kazanarak Siverek Belediyespor'u 3. Lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. 


Süper amatör kümede şampiyon olan Siverek Belediyespor son maçında Akçakalespor'u 5-1 mağlup etti. 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER