Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Şanlıurfalılara seslendi

Kente yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan bir mesaj yayımlayarak "Büyük bir gurur, heyecan ve sorumlulukla görevime başlamış bulunmaktayım.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Şanlıurfalılara seslendi
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan göreve yeni başlaması sebebiyle bir mesaj yayımladı.


Şanlıurfa'ya atanan ve dün kente gelerek göreve başlayan Turan, yayımladığı mesajda tüm Şanlıurfalılara seslenerek, " Gönüllerinize girme, gönüller yapma, gönül eriniz olmaya talibim" dedi.


Şanlıurfa'da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Turan, "Amacımız bu nadide şehrimizde eğitimi daha ileri seviyeye taşımak olacaktır. Elbette ki başarı ekip çalışması ile mümkün olacaktır. Bu nedenle görevime yeni başladığım bu ilk günlerden itibaren en büyük güvencem, tecrübesine ve bilgi birikimine inandığım Şanlıurfa'daki eğitim yöneticileri ve öğretmenler olacaktır" dedi.



"VİZYONUMUZ..."


Eğitimdeki başarı seviyesinin arttırılmasına yönelik kentteki tüm paydaşlar ile toplantılar düzenleneceğini belirten Turan, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün vizyonuna dair şu açıklamalarda bulundu:


"Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm yöneticilerimizle ve öğretmenlerimizle beraber vizyonumuz; bilgiye erişme becerisine sahip, verimli ve etkin çalışma alışkanlığı kazanmış; sorgulayan, bağımsız düşünebilen, insana ve sanata duyarlı, değerlere saygılı, ilkeli ve özgüven sahibi bireyler yetiştirmek olacaktır. Bizler öğrencilerimiz için eğitim kalitesinin artırılması amacı ile projeler ve çalışmalar yapacağız. Yetişkinlerimize yönelik mesleki, sosyal ve kültürel hizmetler ile okullarımızı çeşitli aktivitelerin yer aldığı hayat boyu öğrenme merkezleri haline dönüştürmek için çaba sarf edeceğiz.


İlimizde faaliyet gösteren tüm paydaşlarımızla Şanlıurfa'daki eğitim sorunlarını ve çözüm önerilerini, işbirliği süreçlerini değerlendireceğimiz ve ortaya somut projelerimizi koyabileceğimiz toplantılar düzenleyerek iyi bir eğitim atmosferi oluşturmak istiyoruz.


Şehrimizde akademik başarının yanında, öğrenci, öğretmen, veli, ve yöneticilerimizle birlikte sosyal, sportif, kültürel her türlü çalışmayı ve projeyi oluşturacağımız sinerji ile harekete geçireceğimize inanıyorum. Daha iyiyi yapmak, daha güzele ulaşmak amacı ile gerçekleştirmek istediğimiz tüm çalışmalarımızda başta en büyük desteğin saygıdeğer öğretmenlerimizden, yöneticilerimizden, velilerimizden, basından ve bizi destekleyen tüm paydaşlarımızdan geleceğine inanıyorum."



"GURUR VE HEYECANLA GÖREVE BAŞLADIM"

Büyük bir gurur, heyecan ve sorumlulukla göreve başladığını belirten Turan, görev yapacağı süre boyunca tüm eğitim çalışanları, tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve tüm Şanlıurfalıların yardımlarını, desteklerini ve dualarını esirgemeyecekleri inancını taşıdığını söyledi.



A JANS URFA 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER