Narlıkaya ve Kılhan Köylerinden Bucak'a Destek

Narlıkaya ve Kılhan Köylerinden Bucak'a Destek...

Narlıkaya ve  Kılhan Köylerinden Bucak'a Destek

      Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Fatih Bucak seçim çalışmalarıkapsamında Narlıkaya ve Kılhan köylerini ziyaret etti.,


      Bağımsız milletvekili adayı Mehmet FatihBucak Beraberindekiler ile birlikte Narlıkaya köyüne giderek köylüler ile biraraya geldi. Köyde yapılan düğün evini ziyaret eden Bucak Ramazan Palacı'nınoğlu Selahattin Palacı'nın düğünü için verilen yemeğe katıldı. Yemekten sonraköy muhtarı Emin Yeşildağ'ın  evine geçerek aile reisleri Halil Gelener,Hüseyin Gençdal ile görüştü. Gençdal ve Gelener aile reisleri haziran ayındayapılacak olan seçimler için Mehmet Fatih Bucak'a tam destek vereceklerinibelirtti. 


     Burada aile reisleri ile bir süregörüşen  Bucak, Narlıkaya köyünden Kılhan Köyüne geçti. Cuma Kök'ün evindeköylüler ile bir araya gelerek sohbet etti.


     Köyün önde gelenlerinden Cuma Kök birlikve beraberlik için aile büyüğümüz Mehmet Fatih Bucak'a tam destek vereceğiz."Dedi.


   Köygezileri sırasında gençler ve vatandaşlar Bucak'la hatıra fotoğraflarıçektirdi.


   Köygezilerinin ardında ilçe merkezinde taziye evlerini ziyaret eden Bucak Helfanve Ğılıkan ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER