Muay Thai Türkiye Şampiyonu Siverek'ten

Nevşehir'de düzenlenen Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri Muay Thai Türkiye Şampiyonasında miniklerde Türkiye Şampiyonu Siverekli Elif Nur Künç oldu.

Muay Thai Türkiye Şampiyonu Siverek'ten
Nevşehir'de düzenlenen Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri Muay Thai Türkiye Şampiyonasında miniklerde Türkiye Şampiyonu Siverekli Elif Nur Künç oldu.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Muay Thai kursuna katılarak turnuvaya hazırlanan Elif Nur Künç, Türkiye'nin 81 İl'inden 402 sporcunun katıldığı turnuvada rakiplerini eleyerek şampiyon oldu.

Şampiyon Elif Nur Künç yaptığı açıklamada şunları kaydetti.'' Muay Thai kursuna başladığımda bu noktaya geleceğimi hayal bile etmiyordum. Antrenörümüz Hayati Sönmez hocamız bizleri çok iyi hazırlayarak turnuvaya motive etti. Bende çok çalışarak onu hayal kırıklığına uğratmadım ve Şampiyon oldum. Başta antrenörümüz olmak üzere bizlere inanan ve destekleyen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.


Muay Thai Antrenörü Hayati Sönmez ''Bir yıl önce Halk Eğitim merkezinde açtığımız kurs ile çalışmalarımıza başladık. Bir yıllık kısa bir sürede kendi imkanlarımızla 2 İller arası şampiyon, 8 bölge şampiyonluğu ve şimdi de Türkiye Şampiyonluğunu kazandık. Bu spora gerekli destek verilirse milli takıma sporcular kazandırabiliriz. Ben şampiyonumuz Elif'i ve diğer sporcu arkadaşları tebrik ediyorum. Bizleri her turunuvada yalnız bırakmayan Antalya Bölge Antrenörü Mesut Açıkalına, Siverek Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne ve diğer kurumlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Halk Eğitim Müdürü Mahmut Kışlar konuşmasında '' Halk Eğitim Merkezi olarak müfredat ve imkanlar dahilinde kurumumuz bünyesinde açtığımız kursların bu denli başarılar elde etmesi birer Siverekli olarak mutlu etmekle beraber gençlerimizin bu tür etkinliklere katılarak bireysel olarak kendilerini geliştirmeleri bizleri gururlandırıyor. Gençlerimize bundan sonraki turnuvalarda başarılar diliyorum. Bizlerden desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Metin Demirel, Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu'na, Siverek belediye başkanı Resul Yılmaz'a teşekkürler' dedi. 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER