Mobilya mağazasını su bastı

Mobilya mağazasını su bastı

Mobilya mağazasını su bastı
ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde altyapı çalışması yapılan caddedeki içme suyu borusunun delinmesiyle bir mobilya mağazasını su bastı. Mağazadaki 100 bin lira değerindeki eşya kullanılamaz hale geldi.



Esmerçayı Mahallesi'ndeki mobilya mağazasını sabah saatlerinde açan Ömer Karakayalı, işyerini su bastığını görünce belediye ekiplerine haber verdi. Yapılan incelemenin ardından ilçede devam altyapı çalışmalarını yürüten taşeron firmanın kazı sırasında içme suyu borusunun kırılması sonucu mağazayı su bastığı belirlendi. Mağazaya su basması sonucu yaklaşık 100 bin lira değerindeki eş kullanılamaz hale geldi.


Mağaza sahibi Karakayalı, taşeron firma hakkında şikayette bulunduğunu belirterek, şöyle dedi:


"Hafta sonu olduğu için mağazayı bir gün sonra açtık. Sabah geldiğimde iş yerim sular altındaydı. Önceki gün bir firma burada yer altı çalışması yapıyordu, su borusuna zarar verdikleri için mağazamı su bastı. Firmadan şikayetçi oldum, Polis gelip tutanak tuttu. ŞUSKİ'ye haber verdim, onlar da gelip suyu çekmeye başladılar. Mağazamda hasar gören mobilyanın değeri 100 bin lira civarında."


Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ) ekipleri, tarafından yapılan 1 saatlik çalışmayla mağazadaki su tahliye edildi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER