Mirkelam'dan Çanakkale Zaferi Mesajı‏

Mirkelam'dan Çanakkale Zaferi Mesajı‏

Mirkelam'dan Çanakkale Zaferi Mesajı‏

AKParti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Mahmut Mirkelam, 18 Mart ÇanakkaleZaferi'nin 100. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


Mirkelam,yayınladığı mesajında, düşmanı dize getiren inancın siperleştiği, sonu olmayanbir başlangıcın destanlaştığı tarihin 100.yıl dönümünde olduğumuzu belirterek,"Çanakkale Zaferi askeri bir savaş başarısı olmasından öte "Ya istiklal yaölüm" diyerek vatan müdafaasında yer almış milletimizin dünya tarihinealtın harflerle kazıdığı bir mücadeledir. 18 Mart Çanakkale geçilmez gerçeğinitarihe mal eden ve binlerce şehidimizin kanla yazdığı, dünya tarihinideğiştiren azmin mücadelesi, eşi benzeri olmayan asırlık bir destandırÇanakkale" dedi.


Mirkelam,"Vatan sevgisinin, cesaretin ve en yüksek fedakârlıkların sergilendiği 18 MartÇanakkale zaferinin ve şehitler gününün yıl dönümünde, Gazi Mustafa KemalAtatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi minnet ve şükranlayad ediyor, bağımsızlık ruhunun ve zafer bilincinin yüreklerimizde hiçsolmaması temennisiyle Çanakkale Zaferimizin 100. yılını kutluyorum" diye ifadeetti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER