Milli Eğitim Müdürü Gazeteciler İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Müdürü Gazeteciler İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi...

Milli Eğitim Müdürü Gazeteciler İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

      Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ilçemilli eğitim müdürü Mehmet Yeşiltaş ve şube müdürleri ilçede görev yapan ulusalve yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi.


    İlçe halk eğitim merkezinde ilçe millieğitim müdürü tarafından verilen kahvaltıda gazeteciler ile bir araya gelenYeşiltaş ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar ve yeni eğitimöğretim yılında eğitimde hayata geçirecekleri projeleri hakkında basınmensuplarına bilgi verdi.


    İlçede eğitimde yaşanan sıkıntıları vesıkıntıların giderilmesi için çalışmaların yürütüldüğüne dikkat çeken MilliEğitim Müdürü Mehmet Yeşiltaş yaptığı açıklamada şöyle dedi. " ilçeye atandığımgünden itibaren ilk olarak ilçede eksiklikleri tespit ederek eksiklikleringiderilmesi için gerek bakanlık gerekse valilik gerekse il milli eğitimmüdürlüğü ile gerekli yazışmaları yaptık. 2014 ? 2015 eğitim öğretim yılıiçinde yüksek kalitede bir eğitim elde etmek için 20 proje geliştirdik.


     Projelerimizin başında eğitim veren öğretmenlerimizin her biri 30 öğrenci ailesini ziyaretedecek öğrencinin aile durumundan ders çalıştığı ortama kadar her konuda bilgisahibi olacak, buna ek olarak çeşitli kurumlarda ve okullarımızda gönüllüöğretmen gruplarımız öğrencilerimize özel ders verecek. Dedi.


   İyi bir eğitim verebilmek için çalışmalar yürüttüğünedikkat çeken Yeşiltaş gazetecilerin taşımalı eğitim, yapımı devam eden okullar,tarım işçiliğine giden çocuklar ve yeni okul müdürlerinin atanması ile ilgilisorduğu  soruları yanıtladı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER