Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın Siverek Ziyareti

Gülpınar partisin ilçe Başkanlığında Gençlik ve Kadın kollarının verdiği kahvaltıya katıldı.

Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın Siverek Ziyareti
Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar seçim bölgesi Siverek'e gelerek toplantı ve açılışlara katıldı.
     Gülpınar partisin ilçe Başkanlığında Gençlik ve Kadın kollarının verdiği kahvaltıya katıldı. Bir süre partililerle sohbet ederek daha sonra, İlçe başkanlığında ki kahvaltılı toplantının ardından ilçede 2012 yılından beridir kuruluş çalışmaları devam eden Gümüştaş ailesinin kurduğu Gümüştaşlılar derneğinin açılış toplantısına katıldı.

      Gümüştaş düğün salonunda yapılan açılış toplantısında konuşa dernek başkanı Ahmet Gümüştaş yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Gümüştaşlılar olarak dernek çatısı altına toplanmamızın amacı ne güç gösterisidir nede başkalarını üzerinde tahakküm kurmaktır tek amacımız aramızda sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktır" dedi. 

      Davete katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, yaptığı konuşmada bölgede yaptıkları hizmeti bir müjde olarak vermek istemediklerini belirterek şunları kaydetti "Mahrum bırakılmış bir bölgede çalışıyoruz halen yol ve su sorunun çözmeye çalışıyoruz 11 yılık iktidar döneminde bu sorunlar keşke daha önce çözülmüş olsaydı, bizde bu sorunlarla uğraşacağımız yerde tüm topluma fayda sağlayacak organize sanayi bölgesi, Siverek kültür sarayı projeleri için çalışsaydık" dedi.


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER