Milat Yazarı Urfa vekilini yazdı: MKYK'da olmalı

Yazıda Şanlıurfa'yı da yakından ilgilendiren bir bölüm vardı. Yazar Ercan, MKYK da yer alması gereken isimlerden biri olarak AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ı işaret etti.

Milat Yazarı Urfa vekilini yazdı: MKYK'da olmalı
24 Haziran seçimlerinden galip gelen AK Parti'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinin kimlerden oluşacağı merak konusu iken Milat Gazetesi Yazarı Av. Ercan Ezgin de kurulda kimlerin yer alması gerektiğine dair bir yazı kaleme aldı.


Yazıda Şanlıurfa'yı da yakından ilgilendiren bir bölüm vardı. Yazar Ercan, MKYK da yer alması gereken isimlerden biri olarak AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ı işaret etti.


24 Haziran seçimlerinde liste tepkilerine karşı vekil Gülpınar'ın oy kaybını önlediğini dile getiren Yazar Ercan, partiye hitaben "Özellikle Doğu ve Güneydoğu’da AK Parti’nin bayrağını canları pahasına, büyük risk alarak sallayan, büyük tehditler almasına rağmen devletinin yanında durmaya devam eden nice dava adamları var. Neden bunları kimse görmüyor, elleri tutulmuyor, görüş ve önerilerine kulak kabartılmıyor? Bu dava adamları yaşadıkları zorluklar ve gördükleri engeller karşısında artık umudunu, heyecanını ve davaya olan inancını yitirmektedir" dedi.

İşte yazıda vekil Gülpınar ile ilgili o bölüm:



Dikkat çeken isim: Mehmet Kasım Gülpınar


AK Parti, MKYK’sında tecrübeli isimlerin yanında, geçmişi temiz, kötü ve kötülüklere bulaşmamış, samimi ve ihlaslı dava adamlarını, yeni yüz ve yıpranmamış isimleri parti yönetimine katarak yola devam etmeli. Şanlıurfa Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da bu anlamda gerçekten dikkat çeken bir siyasi kimlik. Urfa’da diğer birçok ilde olduğu gibi milletvekili listelerine ciddi tepkiler vardı. Partililer adeta kazan kaldırmıştı. Ak Parti hedeflenen oya ulaşamasa da seçimlerde büyük hezimetin önüne geçen, küskünleri AK Parti’yle barıştıran, seçimlerde en çok emek sarf eden adayların başında Mehmet Kasım Gülpınar gelmekteydi. Gülpınar’ın çeşitli kesimlerle olan teması ve gayretleri, AK Parti’nin Urfa’da daha fazla oy kaybetmesine engel oldu. Samimiyeti, ciddiyeti, yıpranmamış geçmişiyle, bilgi ve birikimiyle, birden fazla yabancı dili çok iyi bilen entelektüel kimliğiyle, hem doğuya hem de batıya hitap edebilecek birleştirici babacan kişiliğiyle Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti yönetiminde değerlendirilebilecek ve bölgenin sorunlarının çözümünde aktif rol üstlenebilecek faydalı bir kimlik ve değerli bir şahsiyettir.


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER