Küçük Erkek Futbol Müsabakası Devam Ediyor

İlçemizde 2012 - 2013 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri devam etmektedir....

Küçük Erkek Futbol Müsabakası Devam Ediyor
    İlçemizde 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri devam etmektedir. 12 Şubat 2013 tarihinde Feribot Halı Sahada başlayan Küçük Erkekler Futbol Müsabakaları toplamda 10 okulumuzun katılımı bulunmaktadır.

     Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet SERGİ konu hakkında yaptığı açıklamada; 2012-2013 yılı Okul Spor Faaliyetleri İlçemizde halen devam etmektedir. Bu faaliyetlerimizden Küçük Erkeklerde Futbol müsabakaları İlçemiz Feribot Halı Sahada devam ediyor. Bu turnuvada derece yapıp birinci gelen okulumuz ileri ki bir tarihte İlçemizi temsilen İl Merkezinde müsabakalara katılacaktır.

     Şimdiden katılacak olan okulumuza başarılar ilerim. 19 Şubat 2013 tarihi itibarı ile Küçük Erkeklerde Futbol karşılaşmaları İlçemiz İsmet Paşa İlköğretim Okulu ile Şirinkuyu İlköğretim Okulu arasında oynanacak olan müsabaka ile son bulacaktır. Ayrıca Okul Spor Faaliyetlerine özellikle Futbol branşında tesislerini bizim faaliyetlerine tahsis eden Feribot Halı Saha, Arena Halı Saha ve Kızılelma Halı Saha sahiplerine teşekkür ediyorum. Çünkü bu tesislerimizde spor yapılmakta ve spor etkinliklerine katkı sağlamaktadırlar. Bu faaliyetlerimizin daha çok katılımla yapılması temennimizdir.

Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER