KAYMAKAM HERSANLIOĞLU’NA VEDA YEMEĞİ

Ağustos ayı başlarında yayınlanan 2012 Kaymakamlar kararnamesi ile Muratlı Kaymakamlığı'na atanan Siverek...

KAYMAKAM  HERSANLIOĞLU’NA  VEDA YEMEĞİ

Haber: Mehmet SEZGİN- Lütfü YALGI

 

    Ağustos ayı başlarında yayınlanan 2012 Kaymakamlar kararnamesi ile Muratlı Kaymakamlığı'na atananSiverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu için Tarihi Paşa Konağında veda yemeğiverildi.

 

      Siverek Belediye Başkanı Ali Murattarafından verilen veda yemeğine Şanlıurfa Vali yardımcıları, Adıyaman-Besnidaire amirleri ve Siverek’te bulunan daire amirleri, Sivil toplum kuruluşları,kanat önderleri ve vatandaşlar katıldı. 

      Yemek sonrası kısa bir konuşma yapanHersanlıoğlu “Mesai arkadaşlarımlabirlikte güzel çalışmalara imza attık. Ortaya konulan çalışmaların nihayetindedevletimizin itibarı, milletimizin kaynakları, hükümetimizin tahsisatları,Sayın Valilerimizin yönlendirmeleri ve İlde öncelikle Vali yardımcılarım vekıymetli il müdürlerimiz ilçede yine STK’ların özellikle Belediye Başkanı,meslek örgütleri ve Basının destekleri, değerli mesai arkadaşlarımın özverileriile bir takım çalışmalar gerçekleştirildi. Bunlar onların eseleridir.Siverek’in büyüklüğü aynı zamanda bir sorun yumağı olması hasebiyle de dahafazla enerji sarf ederek bir şeyler yapılması gerekiyor. Belki bizdenkaynaklanan bir takım zaaflardan dolayı yapamadığımız bazı şeyler olabilir beno vesile ile kıymetli Sivereklilerden özür diliyorum. İnşallah bundan sonrakiçalışmalarda Kıymetli meslektaşım Hamza Erkal Bey ki kendisi fakülteden vemeslekten dönem arkadaşım olur. Sizlerle beraber daha güzel şeyler bırakacağınıumuyorum ve inanıyorum. Kendisinin Siverek için bir şans olduğuna inanıyorum,bugün buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorumve Bu akşam yemek organizasyonunu yapan Siverek Belediyesine teşekkür ediyorumAllaha emanet olun iyi akşamlar diliyorum” dedi.

  Hersanlıoğlu’nun konuşmasının ardından Siviltoplum kuruluşları tarafından kendisine plaket ve hediyeler verildi. Canlımüzikle devam eden programda Hersanlıoğlu konukların ısrarı üzerine Türküseslendirdi seslendirdi.

 

 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER