Kavanozda bulunan fetüslerle hastalarını bilgilendiriyor

Siverek'te görev yapan Kadın Doğum Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Ali Zengin muayeneye gelen hastalarını düşük konusunda kavanozdaki....

Kavanozda bulunan fetüslerle hastalarını bilgilendiriyor
Siverek'te özel bir hastanede kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr: Ali Zengin, görev yaptığı hastanede muayene için gelen anne adayı hamile kadınları hamilelik süresince düşük yapmamaları için uyarıda bulunuyor.

    "Gebeliğin ilk on haftasının önemli olduğunu, düşüklerin % 50 veya 60 bu hafta içinde oluyor, düşüklerin büyük bir kısmının irsi olduğuna dikkat çeken Doktor Zengin, beslenme ve hareket alanının da düşük olayında önemli olduğunu beslenmeye önem verilip yağlı ve şekerli yiyeceklerden uzak durması gerektiğini" belirtiyor.
     Opr. Dr: Ali Zengin muayene için gelen hastalarını bilinçlendirmek amacıyla ilginç bir yöntem uyguluyor. Daha önce düşük yapmış annelerin (fetüs) bebekleri annelerin iznini alarak eğitim amaçlı ilaçlı bir kavanozda muhafaza ederek gelen hastalara düşük yapan anne adaylarına bilgi verip hastalarına yardımcı olmaya çalışıyor.


Haber: Lütfü Yalgı

www.siverekhaber.com
HABER İHBARI İÇİN 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER