İşadamı Lale Sağlık Sektöründeki Başarılardan Adından Söz Ettiriyor

İlimizde Özel Asema Hospital olarak hizmet veren hastane yönetimi, Ankara Çukurambar'da 100. Yıl Hastanesini bünyesine katarak hizmet vermeye başladı.

İşadamı Lale Sağlık Sektöründeki Başarılardan Adından Söz Ettiriyor
   Siverekli işadamı Servet Lale'nin sağlık sektöründe yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Siirtte Özel Asema Hospital olarak hizmet veren hastane yönetimi, Ankara Çukurambar'da köklü geçmişi olan 100. Yıl Hastanesini bünyesine katarak hizmet vermeye başladı.


     Ankara 100. Yıl Hastanesinin SGK ile sözleşme yaparak hasta kabulüne başladığı öğrenildi. 

        Ankara 100. Yıl Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Servet Lale, geçmişten günümüze kadar önemli sağlık hizmetlerine imzasını atmış olan Ankara 100. Yıl Hastanesi'ni devralırken, geçmişin tecrübesini yüklenip ve ekibimizle geleceğe uzanacağız. Siirt, Şanlıurfa ve ilçelerinde çeşitli sağlık kuruluşlarının ardından şimdi de 100.Yıl Hastanesinin, tüm branşlarda hizmet vereceğini belirten İşadamı Lale, ayrıca yaptıkları her işte en iyiyi hedeflediklerini belirterek, Kaliteden ve insana sağlığına duyduğumuz saygıdan ödün vermeden ilerleyeceklerini belirterek şimdi 200 yıllık bir geçmişi, geleceğe taşıyacağız. 100. Yıl Hastanesi olarak ağırladığımız her hasta aile bireyimiz oldu. Bunu yeni hastanemizde de sürdürerek, tam teşekküllü bir hastane ile tüm branşlarda hizmet vereceğiz" dedi. 


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
dr izzettin mete
dr izzettin mete - 3 yıl Önce

başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER