İLK KEZ KAYAKLA TANIŞTILAR

Akçakale ve Harran ilçelerinden gelen 50 öğrenci yaşamlarında ilk kez kayakla

İLK KEZ KAYAKLA TANIŞTILAR


        Şanlıurfa il emniyet müdürlüğü toplum destekli polisamirliği Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Korumave Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında ‘Güvenli Okul, Güvenli Gelecek’ projesi kapsamında Şanlıurfa ilgenelinde okullarında başarıl olan 400 öğrenci ödül olarak Karacadağ Kayakmerkezinde geziyle ödüllendirildi.

        

      Proje kapsamındaHarran ve Akçakale ilçelerinde 50 lise öğrencisi kayak merkezine getirildi.

      

       Akçakale ve Harranilçelerinden gelen ve Yaşamlarında ilk kez kayakla tanıştıklarını belirtenöğrenciler kendilerine bu imkânı sağlayan toplum destekli polis ekiplerineteşekkür ettiler.

     

      Projeyleilgili  bilgi veren İl emniyet amiriToplum Destekli Polislik Şube müdürü Volkan Güneş  yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü İl merkezi veİlçeleri kapsayan Sosyal Projelere devam etmektedir. Bu kapsamda ToplumDestekli Polislik Şube Müdürlüğü; İl Merkezi ve ilçelerde öğrenim gören 12–16yaş grubu öğrencilerimizin daha güvenli ortamlarda eğitim görmeleri, suç vesuçlulardan uzak durmaları, çeşitli konularda bilinçlendirilmeleri ve okulçevrelerinin daha güvenli hale getirilmesine yönelik Güvenli Hayat ve GüvenliGelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)kapsamında  ‘Güvenli Okul, GüvenliGelecek’ projesi başlatmıştır. Bu kapsamda TDP ekipleri okulları ziyaret ederekbilinçlendirme faaliyetlerine başlamışlarıdır.

Projenin ilk aşamasında; Sosyal -kültürel faaliyetlerikapsamında; İl Merkezi ve ilçelerde öğrenim gören öğrencilerimize yönelikKaracadağ Kayak Tesisi gezisi planlamıştır. Toplamda 400 öğrencimizle beraber,öğretmenlerimiz, görevliler refakatinde Karacadağ Kayak tesisinse servislerlegidilerek, çeşitli faaliyetler yapılacaktır.

       

      Karacadağ tesisinde Kayak yapma imkânı, sağladıköğrencilerimizle birlikte  kahvaltı  yaptık öğlen yemeği  yedik güzel bir gün  geçirdik”

      

        Yaşamlarındailk kez kayakla tanışan öğrenciler düşe kalka kaymaya çalışırken ilginç kareleroluştu. Polis ekipleri öğrencilere çeşitli armağanlar  verdiler.   

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER