HÜDA PAR'ın kadın aday adayı engellileri ziyaret etti

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İlahiyatçı Meryem Kıyam engelliler haftası münasebetiyle engelli çocukları ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.

HÜDA PAR'ın kadın aday adayı engellileri ziyaret etti
HÜDA PAR Şanlıurfa 27. Dönem Milletvekili aday adayı İlahiyatçı Meryem Kıyam 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler haftası münasebetiyle çocukları engelli olan aileleri ziyaret etti.


Hamidiye Mahallesinde iki çocukları engelli olan Birangel ailesini ziyaret eden HÜDA PAR aday adayı Kıyam, aile ile yakından ilgilenerek engelli çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 


Kıyam, buradaki ziyaretinin ardından ilçeye 10 km. uzaklıkta bulunan Kesmekaya (Badrik) kırsal mahallesinde bulunan 3 çocuğu engelli olan Külye ailesini ziyaret etti. Engelli çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler veren Kıyam, engellilerin hayatın bir parçası olduğuna değindi. 


Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğuna vurgu yapan Kıyam, " Gerek doğuştan gerekse de daha sonradan engelli olan tüm insanlarımız bizlere Allah'ın bir emanetidir. Bu emanete en güzel şekilde sahip çıkmamız gerekir. Engelli vatandaşlarımız için sağlanan olanaklar daha da artırılmalı, günlük yaşamda karşılaştıkları engeller minimize edilmelidir" dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER