HÜDA PAR: Esnaf tabela reklam vergisinden şikayetçi

HUDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak Kaleboğazı esnafını ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi. Esnaf elektrik kesintileri ve tabela reklam ücretlerinden dert yandı.

HÜDA PAR: Esnaf tabela reklam vergisinden şikayetçi

HUDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak ve yanındaki heyet Cuma namazının ardından Kale Boğazı esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Her hafta cuma namazının ardından ilçe esnafını ziyaret ettiklerini belirten Sımak, “Bu hafta Kale Boğazındaki esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaf ile hasbıhal ederek sıkıntılarını dinledik. Esnafımız başta elektrik kesintileri olmak üzere, belediye tarafından esnaflara tabela reklam parası adı altında kesilen vergilerden şikâyetçi oldu" dedi.



Kale Boğazında esnaflık yapan İlhan Bozkurt, belediye tarafından 6 sene önce kaldırmış olduğu reklam tabelasının vergisini kendisinden istediklerini belirterek, “ 2010 yılında iş yerime tabela astım. 2012 yılında ise reklam tabelasını kaldırdım. Belediye ekipleri 2018 yılında bana 674 TL ve bir o kadarda faiz cezası kestiler. 6 yıl önce kaldırmış olduğum tabela reklam ücretinin bugün bizden talep edilmesini yanlış görüyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER