Hilvanlılar Sağlık Sorunlarının Çözümü İçin İmza Topladı

Hilvanlılar Sağlık Sorunlarının Çözümü İçin İmza Topladı. Toplanan imzalara kurulan heyet tarafından Şanlıurfa valiliğine teslim edildi

Hilvanlılar Sağlık Sorunlarının Çözümü İçin İmza Topladı

Hilvan ilçesinde bir gurup esnaf ilçe devlet hastanesinde doktor ve araç gereç eksikliğine dikkat çekmek amacıyla imzaladıkların 912 dilekçeyi dört kişilik bir heyet aracılığıyla dilekçeleri Şanlıurfa valiliği ve il sağlık müdürlüğüne teslim ederek ilçelerinde ki sağlık sorunlarının çözümünü talep ettiler.

   

     Hilvan ZiraatOdası Başkanı Hikmet İpar, Avukat Necmettin Henteş, incirli köyü muhtarı RefikSalğut, Hilvan esnaflarından Remzi Kaya oluşan heyet dilekçeleri iki klasörhalinde Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Durmuş’a teslim ederek bir süregörüştüler, Valilik görüşmelerinin ardından sağlık il müdürlüğü ve kamuhastaneler birliği yetkilileriyle görüşen Hilvan heyetti sorunların çözümüyönünden söz aldılar.  

         

    İmzalıdilekçeleri yetkililere teslim ettiklerini belirten Hilvan Esnaflarından RemziKaya, görüşmelerin çok olumlu geçtiğinin sorunların çözümü yönünden umutluolduklarını belirterek şöyle dedi” Hilvan’da çok sayıda Diyaliz Hastasıolamasın hastanede diyaliz ünitesi yok, doktor sıkıntısı çok ambulans yetersiz,en küçük bir müdahale gerektiren olaylar bile ameliyathane fal olmadığı içinŞanlıurfa ve Çevre hastanelere hastalar gönderiliyor. Esnafların yazmış olduğu 912dilekçeyi yetkililere teslim ettik Hilvan’ın sağlık sorunlarının çözümünüistiyoruz”

 

HABER: MEHMET SEZGİN

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER