Hdp Ve Dbp Bombalı Saldırıyı Kınadı

Hdp Ve Dbp Bombalı Saldırıyı Kınadı...

Hdp Ve Dbp Bombalı Saldırıyı Kınadı

ŞANLIURFA 'nın Siverekilçesinde HDP ve DBP ilçe örgütleri Mersin ve Adana'da HDP il binasına yapılanbombalı saldırılarla  iligli basınaçıklması düzenleyerek saldırıyı kınadı.


    İlçenin Güzelkuyu Meydanında toplananyaklaşık 400 partili slogan atarak yapılan saldırıları kınadı.


   Basın açıklamasını Demokratik BölgelerPartisi (DBP) ilçe başkanı İbrahim Ayyıldız yaptı. Yapılan basın açıklamasındaşöyle denildi.


" 7 haziran seçimleriyaklaştıkça partimize yönelik saldırılar da artıyor, bu güne kadar genelmerkezimiz dahil olmak üzere 60 noktada pati binalarımız, araçlarımız vepartililerimiz saldırıya uğradı.


     Bu sabahMersin ve Adana il binalarımıza yapılan bombalı saldırılar işin hangi boyutageldiğini gösteriyor, yapılan saldırılarda 6 parti yöneticimiz yaralanmıştır. Adanave Mersin il binşlaarımıza yapılan saldırıları nefretle kınıyor, sorumlularınbir an önce açığa çıkarılmasını bekliyoruz.


     Ak PartiGenel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu'nun  bir kaç gün önce oraları başınıza yıkarızaçıklaması partimizi hedef  etmiştir. Bundanda anlaşıldığı gibi  olayın sorumlusununAKP olduğu bilinmektedir" Dedi.


   Yapılan basın açıklamasının ardından uzunsüre slogan atan kalabalık daha sonra 5 dakikalık oturma eylemi yaptıktan sonraolaysız dağıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER