Gülpınar: Hayalim Gerçek Oldu

Siverek, Büyükşehir Belediyesi sayesinde kültür merkezine kavuştu.

Gülpınar: Hayalim Gerçek Oldu
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin 'Her ilçemizde kültür merkezleri olmalı' vizyonu ile başlattığı kültür merkezi hizmet atağında Siverek Kültür Merkezinin inşaatı tamamlanarak hizmete sunuldu.

İçerisinde 710 kişilik konferans salonu, idare binası, anfi, atölyeler, otopark ve çocuk kütüphaneleri yer alan merkezin açılışında halka seslenen Büyükşehir Belediye Nihat Çiftçi, " Bu merkezimizi protokol ile Siverek Belediyemize devreceğiz. Çünkü bu tesis tüm Siverekli kardeşlerimizindir. Tüm kamu kurum kuruluşların, derneklerin burada etkinlik düzenleyebileceği bir mekandır. Tesisimiz 4 bin 600 metrekarelik kapalı alanı ile toplamda 7 Bin metrekarelik alan üzerinde kuruldu. Toplamda 6 Milyon liralık bir bütçe ile tamamlandı. 750 Kişilik konferans salonu ile içinde kütüphanelerin, atölyelerin, oyun salonları ve özel bölümlerden oluşan bir merkez bulunmakta" dedi.



GÜLPINAR: HAYALİM GERÇEK OLDU





AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar da, "Bu güzel binayı görünce duygulanmamak mümkün değil. Hayallerimizin bir tanesinin gerçekleştirildiği bir an daha yaşıyoruz. İnşallah Siverek'te çok daha güzel hizmetler olacak. Bu işte en büyük emeklerinden biri olan Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Siverek'i hak ettiği yere getirme adına gerçekten çok hizmetlere vesile oluyor. İnşallah en yakın zamanda Cumhurbaşkanımız Siverek'i ziyaret konusunda bir sözü vardı. İnşallah bu salonda Siverek halkına hitap eder. Bu da bizim bir temennimiz ve duamız olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen protokol ile Siverek Kültür Merkezi Siverek Belediyesine devrilerek resmi açılışı gerçekleştirildi.





Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER