GENÇLIK VE SPOR BAKANI SUAT KILIÇ HILVAN'DA

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Şanlıurfa'nın, Hilvan İlçesinde Kaymakamlık ve İl Özel idaresince yapımı tamamlanan spor kompleksinin açılışını gerçekleştirdi.

GENÇLIK VE SPOR BAKANI SUAT KILIÇ HILVAN'DA
    Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Şanlıurfa'nın, Hilvan İlçesinde Kaymakamlık ve İl Özel idaresince yapımı tamamlanan spor kompleksinin açılışını gerçekleştirdi.
     Havayolu ile Şanlıurfa'ya gelenBakan Kılıç GAP Havaalanında inerek, beraberindeki heyetle birlikte Hilvan ilçesine geldi. Şanlıurfa İl Özel İdaresi ve Hilvan Kaymakamlığı tarafından yapımı sona eren sentetik çim saha ve yarı olimpik yüzme havuzunun açılışını gerçekleştirdi.

     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, M. Kasım Gülpnar, Zeynep Karahan Uslu, Mehmet Emin Önen, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer'in yanı sıra çok sayıda partili ve daire amiri katıldı.

     Sentetik saha ve yarı olimpik yüzme havuzunun açılış töreninde konuşan Bakan Suat Kılıç şöyle dedi. "Yaz kış demeden , Ramazan demeden sizin için çalışmaya ve hizmetleri açmaya devam ediyoruz, çünkü bizler milletine sevdalı bir Başbakan'ın çalışma arkadaşlarıyız, ve bu vesile ile sizlere Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın en kadim selamlarını bir kere daha ifade etmeyi boynumun borcu olarak kabul ediyorum. Bu tesislerin siz Hilvanlıların hizmetine açılmasına emek ve pay sahibi olan herkese teşekkürlerimi ifade ediyorum, çocuklarımız her şeyin en iyisine layık, onlar bu ülkenin geleceği, 76 milyon insanımız genciyle yaşlısıyla kardeşlik bağlarıyla birbirine sıkı sıkıya kenetlenmiş durumda, özellikle gençlerimiz bayrağı dalgalandıracak, özgürlük şarkımzı dillendirecek sevgi tohumlarını gelecek yüzyıllara saçacak en önemli değerlerimiz, bu yavrularımız için yapılan her şey onlara analarının ak sütü gibi helaldir"  dedi.

    Bakan Kılıç'ın konuşmasının ardından Gençlik ve Spor bakanı Suat Kılıç ve beraberindekiler halı saha ve yüzme havuzunun açılış kurdelyesini kesti, sentetik sahayı gezen bakan Kılıç, kaleye penaltı çekti, havuzda gençlerin yüzmesini izledikten sonar, İlçe Belediyesini ve Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. 
     Çarşıda esnafı gezen Bakan Kılıç kısa sure esnafla sohbet ettikten sonra Hilvan ilçesinden ayrılarak Urfa iline hareket etti.

Haber: Abdullah Lale - Mehmet Sezgin / SHA
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER